Обичах Bulgur и утре ще се появи!

Обичах Bulgur и утре ще се появи!

Днес не съм свършил нищо, защото бях в час, упражнявах, ям или блогвам по време на будните си часове, така че утре имам много работа. Ще настройвам алармата, за да ме събуди рано!

Още публикации от Kath:

Досега беше мързелива сутрин, но всички съм хванат в имейлите в блога И коментари! Woo Hoo!

Започнах да гладувам за закуска около 7:30 (станах в 6:30) и планирах да имам геврек тази сутрин. Обаче разбрах, че вероятно имам геврек за обяд, така че трябва да имам нещо различно за закуска. И така, аз отидох със същата стара, същата стара.

бананова овесена каша с кафява захар, лен, орехи и бадемово масло – в нова купа, която получих от вчера на Кол за супер евтино!

С кафе с маслото. Стомахът ми беше много доволен от тази селекция – сега съм приятно пълен 🙂 Това беше около 450 kcal.

Планираме да отидем на фитнес късно сутрин около 10:30 или 11. Трябва да Направете някои изучаване преди това – но още нещо….

PSA:

Краят на земята вече има размер 2 Petite !!!!!!!!!!! За най -дълго време моят преглед тук най -малкият им размер беше 4 за Petites. Сега това изобщо няма смисъл! Вчера разглеждах каталог и видях, че сега правят 2. Вече бях на разговаряне с обслужването на клиентите, за да им благодаря 🙂 Сега просто трябва да устоя на закупуването на нещо … може би мога да намеря нещо в продажба.

Да, аз съм футболна майка. Обичам края на земята! И обичам, че можете да върнете неща в Sears и да не се налага да го изпращате обратно.

Още публикации от Kath:

помнете този офис епизод!?

днес се качих на фитнес и направих щастливи 10 минути на стълбището, когато пожарната аларма загаси !!

Видях голям пожарен автомобил, но никога не съм виждал всеки дим. Алармата, която ми беше свалена от фи-ях, че бях натъпкана на стълбището

това !!!

[знаехте ли, че ако Google изображения търсите пламъци на мащехата, които Две от моите публикации се появяват!?!?!?!]

За съжаление трябваше да сляза от машината и да извадя тренировката си на паркинга. Можех просто да стоя там с останалите, но това видях това като възможност за спринтове!

Направих се към пистата и пробягах около миля, редувайки спринт, ходене и джогинг (в този ред) . След това се преместих на нивите и правех клякания, белони, лицеви опори и изгаряния. Whatcha Say е идеалният темп за скачане на бели. Просто казвам!

След като се върна вкъщи, нагрях малко какаово кокосово чили от фризера.

Сервира се с малко истински кокос 🙂 Използвах моята Fire Cali Bowl за ядене! Купата беше идеална за отопление на супа. Мразя го, когато супата стигне до краищата от разбъркване – това е лошо за фотографията и изглежда разхвърляно! Но хубавата устна на купата крие добре бъркотията 🙂

страна на меден сусам на Каши

Едва бих могъл да завърша този обяд – така че пълнене!

rdu Читатели

Идвам в Хилсбъро в петък и се чудя дали някой от вас иска да се срещне за брънч около 10 часа сутринта в събота? Моля, изпратете ми имейл, ако се интересувате (Katheats at Gmail).

Изключете към клас! Трябва да отида да пусна въздух в гумите си първо 👿

Още публикации от Kath:

Тук аз просто правя блог в кафенето Earthfare и двама читатели се появяват и се представят !!! Колко яко! Те също са студенти по хранене и ние направихме планове да обядваме тук следващия четвъртък 🙂

Отбих някои учене тази сутрин – Whew. Първият кръг винаги е най -трудният, след това просто става по -лесно и по -лесно да преминете върху материала. Мисля, че съм добър с функционални групи, орбитали, хибридизация, назоваване на алкани и алкени … .. вие разбирате!

Обядът беше страхотен. Имаме красив ден на есента и исках да празнувам с чаша супа. Исках скаридите + царевицата, която имах миналия път, но вместо това реших за черния боб + хоризо.

Попитах дали имат някакви пълнозърнести ролки, но не го направиха, така че вместо това имах някакви каменни смляни крекери –

и разбира се, че трябваше да имам салата за Някаква вегетария. Обещавам някой ден, че получавам сандвич! Днес го държах по -лек за гарнитурата на протеините и салатата заради супата си.

зеленина/спанатично парче калея на всеки броколи, червено зеле, оранжев пипер, моркови, варено пащърнак и патладжан4 малко крекери шепа печени сладки картофени поръчки от сини сирене поръсе Не се нуждаеше от него.)

и проба за нежелана храна за десерт! Овесени стафиди.

плюс моята собствена бутилка H2O, за да спестя пари + отпадъци (отхвърлих куп готини напитки.

тръгвам към хранителната услуга, след това тренировка, след това правя a Забавна вечеря, след това още учене! Нямам търпение за малко релакс този уикенд. Планирам да направя малко пазаруване на дрехи отзад, тъй като майка ми ми изпрати малко пари !! Благодаря мамо!

Още публикации от Kath:

Не влязох в леглото чак малко след 22:00, така че нулирам алармата си, за да прибера сутрешната си тренировка в полза на получаването на целия сън, което мога да получа преди моята Пътувания в чужбина. Станах на 6 и се разбрах, когато бях планирал да отида йога. Тогава се спуснах от графика и сега тичам късно! Гуф! Мразя, че моят петък клас е 30 минути по -рано от моите m/w тези -Отхвърля ме. Планирам тренировка в средата на следобед, но ще видим …

Трябваше да имам зърнени храни с ограниченията си във времето, но избрах овес

Това!

миксът:

1/3 чаша предимно 9 зърна, някои овес (беше извън овеса и не искаше да напълни Cani Ster), 2/3 чаша вода, 1/3 чаша 2% мляко, половин среден банан, щипка сол2 изсушена фиг. > Тази купа беше толкова огромна и пълнене, че едва успях да я довърша!

Уитни в кафето в Чикаго… .ммммм !! Обичах го!

Въпроси за Липтън?

Какви въпроси имате за мен за Липтън, докато посещавам техния чай? Те могат да се основават на: устойчивост, африканска култура, начин на живот на жителите на имотите + работници, хранене? Ще направя всичко възможно да потърся отговора> s лично 🙂

ще се видим след лаборатория за храна!

Още публикации от Kath:

Военнодушен боб боб , Butternut Squash, Broccoli + Bulgur в сос от мед Dijon

Друго творение на Керф! Обичам военноморския боб и реших, че искам да приготвя торба със сух боб от нулата тази седмица. Накиснахме ги в голям съд в пералното помещение за ден и половина (вероятно повече, отколкото ни трябваше, но не знаехме кога искахме да ги приготвим) и бавно ги забихме за около 2 часа днес следобед. (Лесно бихте могли да използвате консервирани зърна за това, така че не е нужно да правите накисването!).

Така че разбрах, че трябва да имам рецепта в менюто тази седмица с боба като база ( Имаме и остатъци!). I also found butternut squash on sale ($.79/lb) at TJ’s, so I put the two together with a grain and a veggie: bulgur and broccoli.

The only thing we needed was a binder to Издърпайте съставките заедно и ние измислихме сос от мед Dijon с около 1,5 с. Л. Горчица Dijon, 1 ч. Л. Мед, 1 ч. Л. Цидер оцет и люспи от червен пипер, бита.

По принцип просто готвихме всички съставки отделно и след това се хвърлиха заедно в дресинга.

Всяка порция имаше 1 порция булгур (1/4 чаша суха), 1/2 чаша готвен боб, около 1,5 чаши с пара броколи и 1 чаша кубчета за тиквички Сотиран в малко интелигентен баланс за около 10 минути. (Съпругът получи малко повече от мен). Калориите бяха около 400 на порция. Направих допълнително по -малко сервиране, за да взема на обяда си в четвъртък!

Всички смесени (така че можете да видите Bulgur). Обичах булгур и утре ще се появи!

И накрая, имах 2 шепи каши сърце на сърце, докато си опаковах обяда. Те бяха в устата ми твърде бързо, за да направя снимка!

Очаквам с нетърпение тренировката си утре – имам истински просто готов да тръгна! Това е дългият ми ден в Winthrop с Chem Lab (👿), но правим повторение на лабораторията от миналата седмица с различен химикал, така че не трябва да е толкова зло, колкото нормално, защото знаем какво да правим.

Ще се видим за закуска!

Още публикации от Kath:

Заглавие на куца, но трябваше да направя основната йога + круша овесена каша да се съберат!

i Оставете си да спя днес и не поставих аларма, защото не бях спал добре през последните няколко нощи. Слагам маската на очите от самото начало и спя чудесно – 9 часа! Разбира се, сега започвам много късно в деня си 😳

изтеглих 60 -минутната ядро йога снощи от Yogadownload, за да направя тази сутрин. Беше наистина трудно – но повече за ръцете ми, отколкото от сърцевината ми! Раменете ми трепереха и трепереха в дъските. Но точно на 30 -минутната марка сесията спря! Очевидно не съм изтеглил цялата работа. Дойдох на компютъра си и започнах повторното изтегляне и когато видях, че ще отнеме 5 цели минути, реших да го нарека 30-минутен ден и да преминете към закуска. Потвърдих, че новото изтегляне работи, така че мисля, че това е грешка от моя страна. Днес може да съм малко неравномерно от това, че правя само едната страна на един поток, но оръжията са еднакво уморени!

погледнах към нашата купа с плодове, за да забележа, че сме ниски на банани и забелязах малко круша на Bosc Just Pear Усмихвайки се на мен, затова направих вия за сирене с круша. Беше страхотно!

Миксът:

в саксията:

1/3 чаша овес1/3 чаша ванилово бадемово мляко (изобщо не го забелязах) 1 /3 чаша waterpinch salt1 мъничка bosc pear2 с.л. Натрупване на tbsp естествено повече Pbdrizzle кленов сиропспринкъл кокосово масло

Смес от най -добрия ванилов боб на Сиатъл + Грузия Пекан w/2% мляко

Готварска книга за блогър се обадете на записи

абат FIT координира електронната книга за компилация на рецептата за блогър и тя ще хареса вашите записи. Вижте нейната публикация за подробности.

Имам 100 неща за вършене днес и

това! Мотивация да ги направите !!! Може да пропусна тренировката си, за да мога да остана на ролка. Хоп на него!

Още публикации от Kath:

Говорим за това от месеци и намеквайки за подробности. Хиляди имейли са прелетяли през киберпространството със строго секретен текст. Потърсени са спонсори. Подписана документация. Събра се суаг. И най -накрая е време да споделим подробностите за –

Срещата на върха за здравословен живот!

Спонсориран от Stonyfield, ZestyCook.com и Foodbuzz !!

Присъединете се към Джена, Тина, Меган, Хедър, Кейтлин и мен за срещата на върха на Healthy Living в хотел „Радисън“ в центъра на Бостън Бостън 14-15 август 2009 г.

Уикендът ще започне с официален коктейлен коктейл от блогър в петък вечерта 14 август. Подробности TBA!

Съботната конференция ще се проведе на конференцията на събота на събота на конференцията Radisson с кисело мляко от Стонифийлд и смесете моя бар за закуска Granola. Денят ще включва семинари, разговори, демонстрации, подаръци и въпроси и въпроси. Ще бъде осигурен обяд на бюфет. Ще завършим със сочна следобедна закуска! И най-хубавото е, че всички се прибират с чанта за суинг, пълна с хранителни лакомства и тениска на върха на върха !!

и ако се придържате в неделя, можете да се присъедините към нас за някои импровизирани дейности

Това!

Регистрацията от 30 долара включва коктейл от петък в петък (само за храна), съботна конференция, закуска в събота + обяд, чанта за суинг и тениска.

Отваряме регистрация някъде следващата седмица, така че бъдете нащрек за съобщение в нашите блогове. Ще ви уведомим предварително, за да можете да сте готови!

Огромно благодаря на нашите страхотни спонсори, че направи това!

***

Имам много да направя, преди да тръгнем за Савана и Джаксънвил днес следобед, така че имах обикновена купа със зърнени храни за закуска.

аз и goji, някои остатъчни специални K, соево мляко.

И Канталупа.

Опитвам се да използвам нашите пресни храни! Имам много странни неща, които да комбинирам за обяд.

Честит рожден ден Тина !!!!!!!!!!!!

Изключете да косите тревата!

Още публикации от Kath:

Не е много да се съобщава, освен добро добро вино тази вечер

Това! Поемаме го лесно, защото утре вечер е секс и градската среща вечер !! Да, съпругът и аз вървим заедно. Ако имах група момичета, с които да отида, напълно щях да се облека и да пия мартини. Вие, читателите на блогове, трябва да се преместят в Шарлот, за да можем да бъдем приятели. Толкова е трудно да се срещнем с хората, когато сме млади без деца.

Разбихме бутилка Il Cuore Chardonnay, която Карън купи за нас след дегустация, която всички направихме тази зима. Това беше наистина добро! Но също така беше интересно да се види как виното се е променило с яденето. Преди беше плодово и гладко и щях да предположа совиньон блан със затворени очи, когато довърших последната си глътка с изпечения боб …

Говорейки за печен боб – това е, което имахме! Снощи накиснах някои военноморски зърна и ги свалях тази сутрин. Харесва ми да правя боб от нулата, но е толкова време, че не съм сигурен, че наистина си струва усилията понякога. Те са по -добри от нулата, но не и 3 часа много по -добре!

Разгледах куп рецепти за печен боб онлайн и излязох със собственото си комбо. Добавих всичко на вкус, така че ще се опитам да уредя измерванията възможно най -добре:

къкри заедно в саксия, докато се загрее:

1/3 чаша кетчуп1/2 A консерва от доматено паста1/2 чаша зеленчуков бульон (или вода) 3 с. Л. готвач, покрит с 350* фурна за час.

Ще ги нарека BBQ Печен боб, защото те приличаха на моята рецепта за барбекю с доматено паста.

на Страна готвихме огромна партида броколи Raab. Наистина не знаехме как да приготвим това и след бързо търсене в Google, установихме, че всички части са годни за консумация и просто да ги приготвят така, както бихте броколи. Направихме около 6 чаши в 1/4 чаша зеленчуков бульон и се нахвърлихме на 1 супена лъжица дресинг и малко мед, за да завършим. Този RAAB беше от CSA и имаше много парчета, които бяха практически неядни, защото бяха толкова дървесни. Беше като да ядеш дърво! Така че може би сме направили нещо нередно – но листата и цветята бяха отлични!

с вино #2 –

Слагово бадемово масло бургер

за закуска това Следобед имах цялото пшенично кифличка на TJ с ягоди и бадемово масло. Беше доста вкусно!

Получих главоболие в кафе днес следобед. Току -що се справих с това, знаейки, Просто го оставете да го направи всичко, докато ме няма!) След това SATC!

Още публикации от Kath:

marnin ‘

[каза с дълбок южен акцент 😉]

Снощи аз въртях на върха обратно долу след банята си с балончета, за да направя овеса за една нощ, за който жадувам цяла седмица. Сигурен съм, че нокаутирам желанието тази седмица: Печени тикви, брюкселско кълнове, зелен пюре и сега овес за една нощ! Познайте, че това са добри желания, за да имате

това!

Овес за една нощ този път наоколо бяха направени с проба, която получих от червената мелница на Боб – старото мюсли в стил Country!

Снощи комбинирах около 1/3 от гръцкия контейнер за кисело мляко на TJ (благодаря за подаръка Kate + Nate !!), около 1/3 чаша мляко и 1/3 чаша мюсли за накисване.

Тази сутрин добавих: 1/3 чаша тиква, канела, ч.л. чиа семена, цял нарязан банан и някаква хрупкава кокосова гранола BRM. О, и кокос отгоре !!

Contents

Shop By Department