9 lette fakta om receptpligtig medicinafhængighed – ukat vist

9 lette fakta om receptpligtig medicinafhængighed – ukat vist

IndholdsfortegnelseDel ikke receptpligtige lægemidler – pastop for dummiesAt få opioider og receptpligtig stofmisbrug til at arbejdeIndikatorer på medicinbehandlingsmedicin, du har brug for at vide

Buprenorphin beskæftiger sig med opiat tilbagetrækning og afhængighed.

Det giver en konsekvent dosis af buprenorphin i 6 måneder.

Eksperter mener, at “medicinassisteret behandling” med metadon, naltrexon eller suboxon og også kognitiv adfærdsbehandling er den bedste terapi for de fleste klienter, der har en opioidafhængighed. Rådgivning er den mest sædvanlige behandling for afhængighed af CNS -downers eller stimulanter.

FDA leverer disse retningslinjer for sikker brug af receptpligtig medicin: Overhold altid instruktionerne omhyggeligt. Sørg for, at du forstår nøjagtigt, hvordan en medicin helt sikkert vil påvirke din kørsel såvel som andre daglige opgaver.

Alt om, hvilke medicin der bruges til afhængighedsbehandling?

Tal ærligt med din læge om enhver form for individuel eller familiemedlemmer historie om misbrug af materiale. Tillad aldrig forskellige andre personer at bruge dine receptpligtige lægemidler, og tag ikke deres egne. Ifølge National Institute on Medicine Misbrug må du aldrig nogensinde bruge opioider med CNS -downers, bestående af: alkohol, antihistaminer, barbiturater, Sendes Kamagra i diskret emballage? benzodiazepiner, søvnmedicin, generelle anæstetika Nerver, såsom: alkohol, receptpligtig opioid smertemedicin, nogle over-the-counter cool og allergiske reaktionsmediciner, pas på at bruge stimulanter sammen med forskellige andre stoffer, der udløser dine nerver, bestående af: antidepressiva, som styret af en læge, over -De-receptpligtige lægemidler, nogle bronchiale astmamedicinske receptpligtige medicin Misbrug kan have farlige eller dødelige resultater, især hvis du tager dem sammen med de listede medicin.

Hvis du stopper eller bremser din dosis såvel hurtigt, kan du få anfald. Misbrug af energi kan forårsage høj kropstemperatur, ujævn hjerteslag, aggression, frygt, hjertesvigt eller anfald. Misbrug gør dig mere sandsynlig at komme til at være afhængig af eller afhængig af et stof. Du har desuden en større mulighed for at begå en kriminel handling, være offer for en kriminel aktivitet eller have en ulykke.

Læger rapporterer at skrive flere recept end tidligere. Det er også simpelt at finde online -apoteker, der tilbyder disse stoffer. Teenagere kan tage stof fra deres forældres medicinskab for sig selv eller deres venner for at gøre brug af. Mange unge har ikke noget koncept, hvilke stoffer de tager såvel som hvilke der kan forårsage større problemer- også dødelighed- hvis de bruges med andre medicin eller alkohol.

Hvis du tror, ​​at et medlem af familien eller venen misbruger receptpligtig medicin, skal du tale med din læge. De kan henvise dig til medicinbehandlingsprogrammer, der kan hjælpe. Du kan også kalde det kemiske misbrug og mentale wellness-udbydere-ledelsesdilemma-linje på 1-800-662-help (4357). Tal med personen vedrørende dine bekymringer, så de ved, at du er opmærksom på problemet.

Forhindre opioidmisbrug og afhængighed – HHS.Gov Fundamentals forklarede

Mange personer med afhængighed er nødt til at håndtere betydelige virkninger, inden de identificerer, at de har et problem og lyst til hjælp. Derefter skal du stå ved siden af ​​individet, når de fungerer til at bevæge sig ud over afhængigheden.

Leave a Reply

Shop By Department